(06) 51 72 61 35 info@metcar.nl

Oud ijzer prijs

Oud ijzer prijs weten in regio Twente? Vul online het prijs-aanvraagformulier in en ontvang de beste en meest actuele oud ijzer prijs geheel op maat. Alvast een indicatie krijgen van de oud ijzer prijs? Ook kunt u de actuele oud ijzer prijs aanvragen via WhatsApp.

Oud ijzer recyclen

De recycling van oud ijzer is noodzakelijk om de schaarste van grondstoffen te beperken. Nieuw staal wordt geproduceerd met de recycling van schroot. Het recyclen van oud ijzer is daarom goed voor het milieu. IJzer is grijs, ruw overgangsmetaal. De term ijzer wordt regelmatig gebruikt voor materiaal dat eigenlijk staal heet. Grondstoffen worden steeds schaarser, waaronder ook ijzererts. Wat zou je zoal kunnen recyclen? Denk eens aan:

  • Een oude fiets
  • Gietijzeren badkuip
  • Radiatoren
  • Oude waterleidingen
  • Bekabeling

Oud ijzer inleveren?

Bij MetCar Metaalhandel Twente kunt u oud ijzer inleveren tegen de beste prijzen in regio. Via de volgende link kunt u alvast uw route plannen. Wij beschikken over geijkte weegsystemen en rekenen het ijzer direct per bank of contant met u af. Mocht u grote hoeveelheden willen afvoeren dan kunnen wij dit ook komen afhalen. Tevens kunnen wij met onze gratis containerservice een container bij u plaatsen, die wij weer komen ophalen zodra deze gevuld is.

Factoren die de prijs bepalen

De oud ijzer prijs kan nogal variëren en is afhankelijk van de economie. Naast de economie is ook het inleverpunt een belangrijke factor. Uiteraard bepaalt de hoeveelheid en het type schroot ook de prijs, kleine hoeveelheden zullen minder opleveren dan grote hoeveelheden en er wordt een onderscheid gemaakt tussen dure metalen en minder dure metalen.

Prijs aanvragen